Toronto Love Park | 3m | 1s | City of Toronto | CCxA

Filter system is definitely not working
IMG_8745.jpeg
IMG_8747.jpeg
IMG_8748.jpeg
IMG_8750.jpeg
 
WT is explicit that the pond water is treated with Ozone and UV. The system was paid for and installed. You would seem to be suggesting it is malfunctioning and/or turned off.

Please send them a note on that and or tweet at them or such.

Have you sent them a note yet? I don't want to bug them if you have. But I'd like to hear the response.
 
BlogTO covered it today. It's broken.
Another piece written by a former UTer - while it is true that there is clearly something wrong with the pond's filter system, he appears to have become infected by the 'the world is collapsing' tone of so much at BlogTO.
 
Another piece written by a former UTer - while it is true that there is clearly something wrong with the pond's filter system, he appears to have become infected by the 'the world is collapsing' tone of so much at BlogTO.

Jack isn't just a writer there anymore:

1689023816829.png
 
Another piece written by a former UTer - while it is true that there is clearly something wrong with the pond's filter system, he appears to have become infected by the 'the world is collapsing' tone of so much at BlogTO.

Indeed. Anyone using the phrase "we can't have nice things", should be summarily dunked into the algae!
 
Meh
Not enough trees
And they removed the existing ones for this dirty pond
There are plenty of trees, they just need a few years to grow in.

The existing trees were largely non-native and many were unhealthy.

The pond isn't dirty, they just need to fix the ozone treatment system.
 

Back
Top