News   Dec 06, 2019
 1.4K     5 
News   Dec 06, 2019
 440     3 
News   Dec 06, 2019
 537     6 

UT Down on December 9, 2016

Edward Skira

http://skyrisecities.com
Staff member
Member Bio
Joined
Apr 22, 2007
Messages
13,216
Reaction score
10,510
Location
Toronto
Ever since the outage, something odd is happening on mobile.

The back button has 4-5 steps to get back to the actual previous page. Almost as if the page was loaded or redirected to itself multiple times.
Is this still the case @Ryan_T
 

Edward Skira

http://skyrisecities.com
Staff member
Member Bio
Joined
Apr 22, 2007
Messages
13,216
Reaction score
10,510
Location
Toronto

Ryan_T

Active Member
Member Bio
Joined
Oct 21, 2012
Messages
984
Reaction score
796
Is this still the case @Ryan_T
Yes. In the sample below, it's happening on two different iPhones. The replication increases as I scroll down the page. It's not happening with Chrome on the same device, so might be a Safari (mobile) issue. But this was not the case prior to the outage, so I thought maybe something's different now.

The following screenshot was from navigating to Buildings, and then to the project thread. There should only be one of each.
 

Attachments

someMidTowner

¯\_(ツ)_/¯
Staff member
Member Bio
Joined
Sep 2, 2011
Messages
8,503
Reaction score
10,133
Location
(Former) Ward 16
Hi @Ryan_T, we're having difficulty replicating the issue on our devices here at UT HQ. Could this possibly be a network-related issue?
 
Last edited:

AlvinofDiaspar

Moderator
Member Bio
Joined
Apr 22, 2007
Messages
26,528
Reaction score
13,756
Location
Toronto
Observation - the number of times it repeats in the browser history is the same as the number of hosted photos in the thread.

PS - maybe not.

AoD
 
Last edited:

Top