Stanley Condominiums | 138m | 41s | Tribute Communities | Core Architects

Ramako

Moderator
Member Bio
Joined
Oct 30, 2007
Messages
4,626
Reaction score
718
Location
Toronto, ON
I suspect that the marketers are going out of their way to minimize the visual impact of the parking lot in the rendering, but you can clearly see the building separated from the north side of the block by a laneway.
 

Thernan

Active Member
Member Bio
Joined
Aug 19, 2009
Messages
196
Reaction score
10
I think you are right, Ramako, looking at it from that perspective. It will sirely be where the garage entrance is...man, that is going to be a traffic nightmare. People turning left onto Church so close to the light... That laneway will run straight from Church to Mutual behind the new project and then between teh two social housing buildings.

They really should have gotten the parking lot to expand this project and then put the garage entrance on Wood.
 

ProjectEnd

Senior Member
Member Bio
Joined
May 28, 2007
Messages
9,868
Reaction score
12,695
It's likely not a marketing rendering but something made in-house by Core. It's got excellent clarity but none of the useless 'flair' that marketers usually throw in (dramatic sunset, exaggerated perspective, unrealistic numbers of pedestrians, etc.).

 

andrew1980

New Member
Member Bio
Joined
Jan 20, 2012
Messages
12
Reaction score
3
The render shows two or three mature trees in the parking lot directly north of the project, neatly obscuring it to the casual observer.
 

Xray_Crystal_Junkie

Senior Member
Member Bio
Joined
Dec 3, 2010
Messages
1,351
Reaction score
4
Location
The Annex
Podium is terrible. Needs a complete rethink. The tower is great.

I wonder if they've actually negotiated a retail lease with Vespa for the ground floor or if that's artistic licence.

And thanks for the laugh PE.
 

Top